Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Sony Kondigt Speciale Technische Playstation Presentatie Aan

Sony kondigt speciale technische PlayStation presentatie aan

PlayStation 5 Pro en PlayStation VR2-informatie verwacht

Sony heeft een speciale technische presentatie aangekondigd voor de PlayStation 5. De presentatie zal op 23 maart 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden en wordt live gestreamd op het officiƫle PlayStation-kanaal op YouTube.

Wat kunnen we verwachten?

Er wordt verwacht dat Sony tijdens de presentatie informatie zal vrijgeven over de langverwachte PlayStation 5 Pro en de PlayStation VR2-headset. De PlayStation 5 Pro zou een krachtigere versie van de huidige PlayStation 5 zijn, met verbeterde grafische prestaties en ondersteuning voor 8K-resolutie.

De PlayStation VR2 is de volgende generatie virtual reality-headset van Sony, die exclusief voor de PlayStation 5 zal worden uitgebracht. De headset beschikt over een OLED-scherm met een resolutie van 2000x2040 per oog, een gezichtsveld van 110 graden en nieuwe haptische feedbackfuncties.

Andere verwachte aankondigingen

Naast de PlayStation 5 Pro en PlayStation VR2, kunnen er tijdens de presentatie ook andere aankondigingen worden gedaan. Dit kunnen nieuwe games, updates voor bestaande games of nieuwe accessoires voor de PlayStation 5 zijn.

Live meekijken

De technische presentatie van PlayStation is te volgen via de officiƫle PlayStation-kanalen op YouTube en Twitch. De presentatie begint op 23 maart 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd.


Comments